Magazinul lui Fabio este cel mai nou proiect  Fabio Pizza. S-a dorit inițial un magazin de prezentare a ingredientelor folosite in prepararea produselor Fabio Pizza. In acest moment este mult mai mult decât atât, căpătând deja o identitate separata. Acum gama de produse este mult mai mare, selecția noastră cuprinzând produse de cea mai buna calitate de peste tot de la noi din tara dar si Italia, Spania si Grecia. Suntem mari fani a bucătăriei mediteranee dar si romanești. Furnizori sunt alesi dintre cei care respecta calitatea si mai ales mestesugul culinar. De la cele mai fine mezeluri italienești, pana la produse 100% naturale din Romania, făcute după rețete tradiționale si artizanale. Lactate proaspete dar si brânzeturi maturate. Paste, uleiuri de măsline premiate si legume la borcan in cele mai diverse rețete.

Esența magazinului sunt produsele făcute de noi in casa, găsind in magazinul nostru pâine cu maia din grâu dur ( noutate absoluta in București), dulcețuri, zacuscă, sosuri de legume si bineînțeles cofetăria Dolci di Fabio.

In plus intr-un cadru intim puteți servi un ceai sau o cafea de origine proaspăt prăjita si măcinata sau daca va e foame sau pofta avem facute in fiecare zi  supe creme ,legume la cuptor, salate si niște super panini (sandwichuri).

Toate produsele se pot achiziționa online si sunt cu livrare la domiciliu. Transportul va avea un cost de livrare de 10 lei  la orice comanda sub 150 de lei ( tva inclus). Comenzile peste 150 de lei ( tva inclus) vor avea livrarea gratuita. Nu exista comanda minima.

Puteți sa ne trimiteți comanda direct prin site sau telefonic la 0799292763. Cu d-voastră apoi vom agrea orarul de livrare. Pentru că ne dorim să vă aducem cele mai proaspete produse, livrarea se va face în minim 24 de ore de la data lansării comenzii, la ora stabilita de comun acord. Plata se poate cash, card sau cu bonuri de masa. Pentru card precizați la confirmarea comenzii. 

Orice produs al nostru este garantat 100%. Daca nu va este pe plac sau nu corespunde calitativ standardelor d-voastra ( de exemplu un capac care nu e pus bine la zacusca) vi se inlocuieste pe loc sau vi se returneaza banii. Astept feedback-ul d-voastra privind produsele noastre cu mare interes de fiecare data.

Va multumim si va asteptam pe la noi.