Magazinul lui Fabio este cel mai nou proiect  Fabio Pizza. S-a dorit inițial un magazin de prezentare a ingredientelor folosite în prepararea produselor Fabio Pizza. În acest moment este mult mai mult decât atât, căpătând deja o identitate separată. Acum gama de produse este mult mai mare, selecția noastră cuprinzând produse de cea mai bună calitate de peste tot de la noi din țară, dar și din Italia, Spania și Grecia. Suntem mari fani ai bucătăriei mediteraneene, dar și a celei românești. Furnizorii sunt aleși dintre cei care respectă calitatea și mai ales meșteșugul culinar. De la cele mai fine mezeluri italienești, până la produse 100% naturale din Romania, făcute artizanal după rețete tradiționale; lactate proaspete, dar și brânzeturi maturate; paste, uleiuri de măsline premiate și legume la borcan în cele mai diverse rețete.

Esența magazinului sunt produsele făcute de noi în casă, găsind în magazinul nostru pâine cu maia din făină de grâu dur (noutate absolută în București), dulcețuri, zacuscă, sosuri de legume și bineînțeles cofetăria Dolci di Fabio.

În plus într-un cadru intim puteți servi un ceai sau o cafea de origine proaspăt prăjită și măcinată sau daca vă e foame sau poftă, facem in fiecare zi  supe cremă, legume la cuptor, salate și niște super panini (sandwichuri).

Toate produsele se pot achiziționa online și sunt cu livrare la domiciliu. Transportul va avea un cost de livrare de 10 lei  la orice comandă sub 150 de lei (tva inclus). Comenzile peste 150 de lei (tva inclus) vor avea livrarea gratuită. Nu există comandă minimă.

Puteți sa ne trimiteți comanda direct prin site sau telefonic la 0799292763. Împreună cu dumneavoastră vom agrea orarul de livrare. Pentru că ne dorim să vă aducem cele mai proaspete produse, livrarea se va face si in functie de produsele comandate ( pe stoc sau cu precomanda) , la ora stabilita de comun acord. Plata se poate face cash, card sau cu bonuri de masă. Pentru plată card precizați la confirmarea comenzii. 

Orice produs al nostru este garantat 100%. Dacă nu vă este pe plac sau nu corespunde calitativ standardelor dumneavoastră (de exemplu un capac care nu e pus bine la zacuscă), vi se înlocuiește pe loc produsul sau vi se returnează banii. Așteptăm feedback-ul dumneavoastră privind produsele noastre cu mare interes, de fiecare dată.

Vă mulțumim și vă așteptăm pe la noi!

 

Bucătăria lui Fabio Vladoianu SRL, CUI 32594882, J40/15500/2013

Sediul social: str. Turda 117-119, sector 1, București, România